|
Форум за цветя. Можете да получите всякакви съвети за отглеждането на цветя. Енциклопедия цветя - форум
РАЗМЯНА НА ЦВЕТЯ
раздел декоративно-листни
от HobGoblin » 24 Мар 2009, 23:41
Само идея, взаимствана от in-vitro , пробвай да ги поливаш с вода в която е добавено кокосово мляко/вода, т.е. това което има вътре в кокосовия орех с концентрация 20-30 мл/л. Доста е богато на растежни регулатори, соли и други хубавини та дано му боцнат малко идейки за растеж , тази която ти остане повече я сложи в камерата на хладилника да замръзне щото иначе се разваля
-
HobGoblin
- Експерт
-
- Мнения: 346
- Регистриран на: 21 Фев 2009, 00:33
- Местоположение: София
-
от keisi-flowers » 25 Мар 2009, 09:20
-
keisi-flowers
- Малко цвете
-
- Мнения: 96
- Регистриран на: 20 Мар 2009, 14:35
- Местоположение: asenovgrad
от HobGoblin » 25 Мар 2009, 10:08
Недей, не е същото наистина става дума само за млякото което е вътре, т.е. трябва ти цял орех с течност вътре. Това с накисването няма да ти свърши работа.
-
HobGoblin
- Експерт
-
- Мнения: 346
- Регистриран на: 21 Фев 2009, 00:33
- Местоположение: София
-
от keisi-flowers » 25 Мар 2009, 10:53
HobGoblin написа:Недей, не е същото наистина става дума само за млякото което е вътре, т.е. трябва ти цял орех с течност вътре. Това с накисването няма да ти свърши работа.
Ама аз лично съм ги стъргала от кокосов орех пак ли не става?
-
keisi-flowers
- Малко цвете
-
- Мнения: 96
- Регистриран на: 20 Мар 2009, 14:35
- Местоположение: asenovgrad
от HobGoblin » 25 Мар 2009, 11:21
keisi-flowers написа:HobGoblin написа:Недей, не е същото наистина става дума само за млякото което е вътре, т.е. трябва ти цял орех с течност вътре. Това с накисването няма да ти свърши работа.
Ама аз лично съм ги стъргала от кокосов орех пак ли не става?
За кулинарни цели е ок, ама за тези за които трябва не. В по-големите магазини има( добре е да е колкото се може по-пресен ), като си избираш го разклати за да чуеш дали има все пак нещо вътре
-
HobGoblin
- Експерт
-
- Мнения: 346
- Регистриран на: 21 Фев 2009, 00:33
- Местоположение: София
-
от keisi-flowers » 25 Мар 2009, 12:34
HobGoblin написа:keisi-flowers написа:HobGoblin написа:Недей, не е същото наистина става дума само за млякото което е вътре, т.е. трябва ти цял орех с течност вътре. Това с накисването няма да ти свърши работа.
Ама аз лично съм ги стъргала от кокосов орех пак ли не става?
За кулинарни цели е ок, ама за тези за които трябва не. В по-големите магазини има( добре е да е колкото се може по-пресен ), като си избираш го разклати за да чуеш дали има все пак нещо вътре
HobGoblin, ще потърся а на теб ако ти дойде някоя друга идея обаждай се
-
keisi-flowers
- Малко цвете
-
- Мнения: 96
- Регистриран на: 20 Мар 2009, 14:35
- Местоположение: asenovgrad
от HobGoblin » 25 Мар 2009, 13:43
Ами забравих да кажа, то хубаво торене и т.н. ама иска много светло и топличко, и не е лошо наистина с една лупа да погледнеш, ей така за всеки случай
-
HobGoblin
- Експерт
-
- Мнения: 346
- Регистриран на: 21 Фев 2009, 00:33
- Местоположение: София
-
от keisi-flowers » 25 Мар 2009, 13:45
-
keisi-flowers
- Малко цвете
-
- Мнения: 96
- Регистриран на: 20 Мар 2009, 14:35
- Местоположение: asenovgrad
от dani » 22 Апр 2009, 17:01
-
dani
-
- Мнения: 1
- Регистриран на: 22 Апр 2009, 16:14
от HobGoblin » 23 Апр 2009, 12:46
Дай малко снимки да видим, най-вероятно е гъба някаква или преполиване. И пиши на кирилица, не само че се чете по-лесно а и самия текст е по-разбираем. Думичката "za4imql" с нищо не мога да я свържа от речника си
-
HobGoblin
- Експерт
-
- Мнения: 346
- Регистриран на: 21 Фев 2009, 00:33
- Местоположение: София
-
Назад към ДЕКОРАТИВНО-ЛИСТНИ
Кой е на линия
Регистрирани потребители: 0 регистрирани
|
|