Чародейче, попаднах на твоите гуави на павилиона на пл. институт за южни култури,бяха по 10 лв.Едната е с големи червени листа,а,плода е голяма круша,другата също е като на снимката, която ти пусна в др. тема и наистина много прилича на фейхуа,а имаше го и него на същата цена, но свърши само за около час -два.От тях си взех и още няколко цитрусчета,които нямах.
На връщане спяхме да се видим с брата на мъжа ми,който живее в Стара Загора и наблизо се намира м.Бриколаж. И там най -неочаквано намерих една луковица,която отдавна търсех-кринум и ще пусна темичка за него.
Освен това се спрях и на едно исмене жълто и две хости.Това е общо взето.Сега голяма работа ми се отвори. Днес пък трябваше да се снабдя със саксии и торф. И колкото повече наближава м.март,толкова по- малко време ще остава за писане.

И не помня още от къде намерих хемантус, еукомис , ацидантера и бяло дамско сърце.
А някъде мярнах и такката на Майкъл- струваше 50 лв и беше доста голяма.Нали съм си разсеяна, да взема да забравя апарата и не можах да снимам нищо, но и то и нямаше много за снимане.Може някой друг да е направил снимки.