Re: Първи рожден ден на Форума
![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Първи рожден ден на ФорумаНа 21 ще пеем
![]() ![]()
Re: Първи рожден ден на Форума![]() ![]() Радвам се , че и аз съм част от този форум !!!! ![]()
Re: Първи рожден ден на Форума![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ЧРД и от мен ![]() Радвам се че Ви намерих и улучих точно средата ,която ми помага да се чувствам щастлива и на място с добри хора.
Re: Първи рожден ден на ФорумаГордея се, че съм един от ветераните в този форум,началото беше трудно, но за една година доста материал-снимков, теоретичен и практичен, понатрупахме.Постепенно форума се разработи,спечелихме много потребители и много добри приятели,сформира се един чудесен екип.За разлика от другите форуми , няма клюки , няма досадни модератори ,дето да ти дишат във врата и да се заяждат с тебе за щяло и нещяло.Приказваме си свободноза китките или пък бърбаросваме за друго, смеем се , не се обиждаме един, Затова тук ми харесва и съм щастлива тук.Благодаря на и админа и модератора, за творческата и спокойна обстановка ,която създават.Желая на всички много здраве
![]() ![]() ![]()
Re: Първи рожден ден на ФорумаЧестит първи рожден ден и от мен. Щастлива съм да бъда сред вас
![]() http://www.yoocards.com/details.php?image_id=167
Re: Първи рожден ден на ФорумаЧестито, но на самата дата отново ще валят цветни честитки
![]() Нека да бъде все така свеж и подреден този колоритен форум и много усмивки и полезност да го крепят. ![]() ![]()
Re: Първи рожден ден на ФорумаИ аз искам да благодаря за чудесният форум в който попаднах,наистина тука няма какво да делим и обстановката е чудесна ,и няма админи и модератори,които да те "сдъвчат"за някоя грешно пусната от теб тема или че не си писал където трябва
![]() Благодаря ви за толерантността ![]() ![]() ![]() icegirl
Re: Първи рожден ден на ФорумаЧести Рожден Ден!
![]() ![]() ![]() Радвам се че има такъв хубав форум и че съм част от него с такива прекрасни хора. И ще се радвам да го има дълги години. ![]() ![]() ![]() ![]()
26 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Подобни темиНазад към НОВИНИ ЗА ФОРУМА И САЙТА Кой е на линияРегистрирани потребители: Google [Bot] ![]() |
|||||||||||||||||||||||||||||||