Това е моето мини зелено кътче в градината А това е мини цветно кътче в градината
Щом затвориш очи,аз ще дойда в съня ти,с нежни кротки коси и с крилете на истинска фея.Тиха песен в нощта сред листата от клен ще запея..И ще бъдем деца и ще бродим в мечти през сияйни златисти пътеки,а когато отвориш очи,аз ще бъда прозрачна сълза ....
понеже нямам градина а миниатюра на двор, и всичко е накачено по стените пускам две снимки, имах и други от ъгли на земята с редки диви растения, но се затриха в един стар форум, ще ги снимам пак лятото...
- в момента се прави парно и двора и всичко е в ремонти и то се вижда де ....но хортензията не ще и да знае... между другото снимките са от преди година, та даже и две...
Само ми кажи жълтите китки как се казват ,че преди години когато станаха популяпни тук им викаха гръцките китки и никой не им знае името иначе са много красиви и се множат много П.С Всичко ти е супер
Щом затвориш очи,аз ще дойда в съня ти,с нежни кротки коси и с крилете на истинска фея.Тиха песен в нощта сред листата от клен ще запея..И ще бъдем деца и ще бродим в мечти през сияйни златисти пътеки,а когато отвориш очи,аз ще бъда прозрачна сълза ....
Чародейка написа:Само ми кажи жълтите китки как се казват ,че преди години когато станаха популяпни тук им викаха гръцките китки и никой не им знае името иначе са много красиви и се множат много П.С Всичко ти е супер