|
Форум за цветя. Можете да получите всякакви съвети за отглеждането на цветя. Енциклопедия цветя - форум
РАЗМЯНА НА ЦВЕТЯ
тук можете да задавате Вашите въпроси относно форума и сайта
от Gradinar » 09 Окт 2009, 16:44
Areka написа:Бих искала да изкажа своето задоволство от настъпилите промени по отношение на аватарите. Бре  май доста се отнесох в изказване на висок стил Харесва ми подбора според цвета на ника и цвят на аватара. Имам въпрос обаче и той е следният: съществува ли вероятност в скоро време да се пообогати малко съдържанието на емотикони? 
Може да поработя по въпроса но в неделя  Ще се радвам Арека ако някъде си видяла нещо което да ти хареса да ми кажеш! 
-

Gradinar
- Administrator
-
от Areka » 09 Окт 2009, 20:52
Разбира се, че ще споделя мнение, както и всеки друг тук. 
-
Areka
- Средно цветенце
-
от baba_tzveta » 23 Окт 2009, 15:05
Имам въпрос, днес съм изпратила 3 лични съобщения. И трите стоят в папката Изходящи, а не в Изпратени. Това означава ли, че не са достигнали до получателите си? Аз ли трябва да направя още нещо или проблема е в сайта? Или няма проблем?
-

baba_tzveta
- Средно цветенце
-
от katiusha » 23 Окт 2009, 17:57
baba_tzveta написа:Имам въпрос, днес съм изпратила 3 лични съобщения. И трите стоят в папката Изходящи, а не в Изпратени. Това означава ли, че не са достигнали до получателите си? Аз ли трябва да направя още нещо или проблема е в сайта? Или няма проблем?
Според моите разбирания са в папка Изходящи , защото още не са прочетени от получателя им. Затова не мисля че има проблем Даже така разбираш кога писмото ти е видяно от получателя си !!! 
-

katiusha
- Средно цветенце
-
от DarinaN » 23 Окт 2009, 22:10
има ли във форума тема за отглеждане не екзотични растения, като нямам предвид орхидеи ? на търсачка не видях подобна , която да обединява различни видове . имам въпрос за пепино, а няма къде да го задам 
-

DarinaN
- Напредващи
-
от Gradinar » 24 Окт 2009, 12:12
DarinaN написа:има ли във форума тема за отглеждане не екзотични растения, като нямам предвид орхидеи ? на търсачка не видях подобна , която да обединява различни видове . имам въпрос за пепино, а няма къде да го задам 
Дари пусни темата в Други, а аз по-късно ще направя форум за Екзотични и ще преместя темата! 
-

Gradinar
- Administrator
-
от DarinaN » 24 Окт 2009, 13:44
много благодаря, Градинар 
-

DarinaN
- Напредващи
-
от baba_tzveta » 26 Окт 2009, 12:47
katiusha написа:baba_tzveta написа:Имам въпрос, днес съм изпратила 3 лични съобщения. И трите стоят в папката Изходящи, а не в Изпратени. Това означава ли, че не са достигнали до получателите си? Аз ли трябва да направя още нещо или проблема е в сайта? Или няма проблем?
Според моите разбирания са в папка Изходящи , защото още не са прочетени от получателя им. Затова не мисля че има проблем Даже така разбираш кога писмото ти е видяно от получателя си !!!   Благодаря, това изяснява нещата!
-

baba_tzveta
- Средно цветенце
-
от ilian_tedi1 » 27 Ное 2009, 13:45
имам въпрос защо понякога снимките ми не се отварят ?
-

ilian_tedi1
- Малко цвете
-
от Gradinar » 27 Ное 2009, 17:49
ilian_tedi1 написа:имам въпрос защо понякога снимките ми не се отварят ?
Евентуално може да е от сървъра. Когато се понатовари става така! Съжелявам за неудобството! 
-

Gradinar
- Administrator
-
Подобни теми
Назад към ВЪПРОСИ, ОТГОВОРИ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ